Sejenak

Sejenak. Bahkan diri kita yang punya andil menentukan kadang kebingungan. Mana yang harus dipilih dan mana yang sebenarnya perlu di tinggalkan..

Smartphone

独家优惠奖金 100% 高达 1 BTC + 180 免费旋转




2020 Hedeflerim

Sevgili Soner Canko ( kendisi ile yüz yüze tanışma fırsatı bulduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum ) sayesinde bende artık düzenli bir şekilde yazı yazmaya ve içerik üretmeye karar verdim.

Bu yazı hariç her ay bir yazı paylaşma hedefi koyuyorum kendime. İnsanın çevresine fayda sağlaması kadar tatmin edici bir duygu yok sanırım. Anlamlı bir iş yapmak ve değer üreterek çevresindeki insanlara ve topluma katkı sağlamaya çalışmak gerçekten ulvi bir sorumluluk.

Türkiye’ nin Dijital CEO' su sevgili #Soner Canko’ da topluma ve özellikle gençlere göstermiş olduğu güçlü liderlik ile gerçekten gönlümüzde taht kuruyor.

Girişimcilik, Çevik İnsan olmak, Çevik Liderlik gibi konularda edindiğim bilgileri sizlerle paylaşmaya çalışacağım gelecek yazılarımda. Umarım ben de bir gün topluma faydalı bir iki içerik üretmeyi başarabilirim.

Merak+Heves+Hedef+İcra

başlangıç için kendime seçtiğim değerler.

Hadi rastgele😁

Add a comment

Related posts:

Why Conservatives Are Missing the Mark on Sulemani

Sulemani was a murderer. A “terrorist.” But conservatives are missing the mark about many Americans’ fears. Anti-war lefties, liberals and (on the right) libertarians aren’t fretting about his death…

Filing KRA Nil Returns and Related Queries

Filing nil returns is an essential responsibility for taxpayers in Kenya who do not have any taxable income or business transactions during a specific tax year. In this guide, we will cover how to…